Владимир Манчев: Доволен съм от старанието на футболистите, нещата, които тренираме се получават

Владимир Манчев: Доволен съм от старанието на футболистите, нещата, които тренираме се получават

Topsport.bg

20-01-2023, 18:34

Старши треньорът на Хебър - Владимир Манчев, говори пред след края на първата контрола на тима в Турция. Българският тим загуби от полския Висла Краков с минималното 0:1.

"Много съм доволен от проверката срещу много сериозен отбор. Първото полувреме леко отстъпвахме физически, през второто доста вдигнахме оборотите. Имахме по-чистите ситуации от отбра на Висла, според мен беше реално да изравним, но не успяхме да отбележим. Доволен съм от старанието на футболистите. Нещата, които тренираме се получават", сподели той.

"Тренировъчният процес, направо съм очарован. Днес трябваше да пътуваме три часа за тази контрола. Никой не каза и думичка. Излязохме и играхме срещу един много силен противник. Това е един отбор, който има история и много голяма класа", допълни Манчев.

"Всичко върви по план. Не трябва да забравяме, че това е чисто нов отбор, защото ние привлякохме десет нови играчи, може би още един ще привлечем. При нас предстои още много работа, за да отбора изглежда така както искам аз. Всички играчи се стараят много и освен това имат качествата, които аз изисквам. Вече ще бъдем напълно готови за началото на шампионата, където са истинските битки"

"Това беше така един забавен поздрав за нашия президент Велизар Спасов, който празнуваше рожден ден. Ние благодарим за тези условия, които са ни предоставени и да се готвим на едни благоприятни условия в Турция. Играчите мрънкат малко заради натоварванията, но това е съвсем нормално", каза той пред колегите от "Гонг".

Източник: Topsport.bg

Последни новини