Възраждане 2020 с нова гръмка победа, разгроми дубъла на Славия с 5:0

Възраждане 2020 с нова гръмка победа, разгроми дубъла на Славия с 5:0

Novsport

08-11-2020, 11:31

Отборът на Възраждане 2020 продължава да учудва и респектира всички футболни хора в България! Малките таланти (родени 2010 година) на треньора Йордан Димитров буквално пометоха с 5:0 Атлетико Артен (на практика втория тим на Славия) в мач от първенството на Футбол 7 навръх големия църковен празник Свети Архангел Михаил. 

В залата на спортен комплекс ДИТ в Драгалевци Възраждане 2020 имаше превъзходство през целия мач и можеше да стигне до още по-изразителна победа. Още в началните 5 минути "жълто-сините" поведоха с 2:0 и на практика показаха кой ще командва парада на терена.

Малките таланти на Йордан Димитров, който е считан за един от най-добрите ни млади специалисти, показаха изключително правилна в тактическо отношение игра. Те сътвориха немалко отлични комбинации и с техника, физика и импровизация не дадоха никакъв шанс на малките слависти.

Два гола отбеляза капитанът Ясин Сали, още два пъти се разписа Андрей Стоянов, а петия гол добави Адриян Петров - Легендата. Сали е убедителен водач сред голмайсторите в първенството на Футбол 7 в столицата. А за Стоянов, който е роден през 2011 година, това е продължение на отличната серия. Той се завърна в игра след десетдневна карантина и вече има впечатляващите 6 попадения в 2 мача.

"Получи се един много добър мач за нашия отбор. Децата продължават да се развиват във възходяща линия и това може само да ме радва. Продължаваме да работим упорито. Възраждане 2020 се развива чудесно като клуб благодарение всеотдайността на всички деца и родители. Само за 4 месеца от нашето създаване вече всички в българския футбол знаят кои сме", заяви след мача треньорът Йордан Димитров.

Източник: Novsport

Последни новини