Върба: Tрябва да поработим върху психиката на играчите

Върба: Tрябва да поработим върху психиката на играчите

Novsport

29-08-2020, 23:48

Наставникът на Лудогорец Павел Върба изрази радостта си от победата на неговия тим над Етър в четвъртия кръг от efbet Лига. Разградчани се наложиха с 0:2 в Търново.

“Имахме превес през целия мач, просто отбелязахме в края на двубоя. Домакините се стремяха да търсят контраатаки. Но ние се справихме и не допуснахме чисти положения. Превесът ни през целия мач бе възнаграден накрая", сподели той. 

"Според мен успяхме да влезем във вътрешното първенство по възможно най-добрия начин. Толкова бързо не можем да забравим загубата от Мидтиланд, но за наш късмет имаме и друг шанс в Лига Европа. Разполагаме с двама добри централни нападатели, но и двамата бяха достатъчно натоварени и виждате сами, че играха и в европейките турнири, и в първенството. И в днешния мач, това, което мислехме, се потвърди и то е, че можем да играем понякога с двама нападатели и за в бъдеще това може да се случи", продължи Върба. 

"За 14 дена трудно ще подобрим нещата много, мисля че по-скоро трябва да поработим върху психическото състояние след отпадането от Шампионска лига. Разочаровани сме, че не продължихме напред, но футболът и животът продължават”, замърши специалистът.

Източник: Novsport

Последни новини