Върба: Искаме да си върнем на Левски заради отпадането за Купата

Върба: Искаме да си върнем на Левски заради отпадането за Купата

Novsport

03-06-2020, 13:49

Треньорът на Лудогорец Павел Върба говори на пресконференция преди подновяването на сезона в efbet Лига след дългата пауза заради коронавируса. Неговият тим гостува на „Герена“ в петък от 21 часа.

"Ситуацията в Левски си е ситуация в техния клуб. Ние се съсредоточаваме върху нашата игра. Всяка точка, която печелим, ни доближава до титлата. Не съм в кухнята на Левски и не знам как стоят нещата там. При нас всичко е наред. Една евентуална победа над Левски в София може да ни приближи към титлата, но не означава, че сме станали шампиони. Ще опитаме да сме в оптимална форма до края на първенството".

" Дяков няма да попадне в групата за Левски. Решихме да го запазим и да не играе в този мач. Пламен Илиев лекува травма. Всички останали са на линия".

"Винаги се гледа резултатът след мача, а не играта. Левски ни победи с дузпи и продължи напред. Нас ни раздели една дузпа. За нас това е още един дразнител - да излезем здраво в този мач и да си върнем на Левски за загубения мач за Купата ".

"Това, че ще има фенове на стадиона, е прекрасна новина за нас. Футбол без фенове не е футбол. Имаме достатъчно футболисти в отбора. Всеки един заслужава да бъде на терена. В момента разчитаме на тези, които имаме в наличност. До края на сезона ще разчитаме на тях".

Източник: Novsport

Последни новини