Върба: Тази титла е по-специална за мен

Върба: Тази титла е по-специална за мен

Novsport

21-06-2020, 19:11

 Старши треньорът на Лудогорец Павел Върба бе изключително щастлив от спечелената титла с тима. Той заяви, че титлата е по-специална за него и очаква отборът да играе на 100% до края на шампионата въпреки осигурената купа. 

„Чувствам се щастлив, не само, защото станахме шампиони. Показахме характер през второто полувреме и спечелихме с агресивна и добра игра през второто“.

„Пандемията причини страшни проблеми на всички и развали програмата за подготовка от зимата. Трябваше наново да се готвим. Ще изиграем на ниво останалите мачове, ще използваме доста играчи“.

„По-специална е титлата, защото в останалите шампионати съм бил цял сезон, а тук съм половин година. Щастлив съм и от точковата разлика на върха“.

„Видяхме как падна гола на Берое. Направихме индивидуална грешка. Истината е, че играхме футбол и създадохме положения и се радвам, че обърнахме“.

„След днешния мач трябва много неща да подобрим. Много тежки за нас. Ще се подсилим с нови футболисти. Ще влезем сериозно в тези мачове и ще се борим докрай“, заяви Върба.

Източник: Novsport

Последни новини