Галин Иванов: Който си мисли, че Левски е в криза много се лъже

Галин Иванов: Който си мисли, че Левски е в криза много се лъже

Topsport.bg

11-11-2022, 19:24

Капитанът на Славия - Галин Иванов - сподели пред "Мач Телеграф" очакванията си за предстоящата среща на "белите" с Левски на "Георги Аспарухов". Той твърдо заяви, че предстоящото столично дерби няма да има нищо общо с онова преда месец и е далеч от мисълта, че "сините" са в криза.

"Тежък мач ни очаква. Левски са добър отбор, въпреки че нямат успех в 6 последователни срещи. Това е Левски и ако има някой, който да си мисли, че "сините" в момента са в криза или са слаби, много се лъже. Не бива да се заблуждаваме. Успяхме да победим преди около месец с 2:1, но този мач, който предстои, няма да има нищо общо с онзи. Двете срещи са коренно различни. Ние отиваме на "Георги Аспарухов", за да победим, но какво ще се случи, никой не знае. Левски ще се хвърли за победата, защото много мачове им се натрупаха без успех. Ние също ще се опитаме да зарадваме нашите привърженици и ще дадем всичко от себе си. Надявам се да стане хубав мач и да има много хора по трибуните, за да стане едно истинско столично дерби. Дано успеем да зарадваме хората с красива игра, все пак за тях го правим", започна той.

"Това, че вкарах в предишната среща, не значи нищо, за мен не е важно. За мен е далеч по-важно отборът да се раздаде и да оставим сърцата си на терена. Важно е отборът да побеждава и да играем добър футбол. В България вече все по-малко отбори играят такъв. Искам да върнем хората по стадионите, а за да се случи това трябва да играем атакуващо и публиката да гледа атрактивен и интересен футбол. Друго важно е да има хубави терени, защото повечето са ужасни. Настроението е добро в отбора и очакваме срещата. Надявам се в събота по-добрият отбор да победи. Това, че съм сред лидерите на Славия, никога не ми е тежало. Това ми е вродено и никога не може да ми натежи. Отборът се развива в правилната посока. Фактът, че продаваме всяка година млади и талантливи момчета в чужбина, говори достатъчно" сподели Иванов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини