Генчев: Загубихме мача още през първото полувреме, за толкова ни стигат силите в момента

Генчев: Загубихме мача още през първото полувреме, за толкова ни стигат силите в момента

Topsport.bg

29-05-2023, 19:53

Старши треньорът на Локомотив (София) Станислав Генчев не беше доволен от загубата с 1:3 от Арда в "Надежда". Той заяви, че мачът е бил решен още през първото полувреме.

"Щом сме загубили с 1:3, значи противникът се е представил по-добре. Имаха повече ситуации, успяха да вкарат три гола. Мисля, че мачът се реши през първото полувреме, когато допуснахме много груби грешки, при които бяхме наказани. През втората част опитахме да се върнем в мача, вкарахме и гол, но след това дори не успяхме да създадем ситуация да изравним. Имаше искрица надежда след гола, който вкарахме.

От доста време редуваме слабо първо с добро второ полувреме и обратно. Днес се получи по същия начин. Не изпълнихме плана, който имахме за мача. Много ме е яд за първия гол, който допуснахме от статично положение. През второто полувреме поехме по-голям риск в атака и това ни се отпати донякъде с един гол. За толкова ни стигат силите в момента.

Няма тренирвока и мач без значение. Разбирам и футболистите - на доста от нашите момчета договорите им изтичат и вероятно ще сменят отбора си. Не трябва да бъде така, но е доста трудно и за тях.

След като загубихме първия мач с Арда в Кърдажли, ние загубихме и шансове за седмото място. Футболистите трябва да дават максимума от себе си докрай", заяви Генчев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини