Генчев: Имаме повече международен опит от ЦСКА (Москва)

Генчев: Имаме повече международен опит от ЦСКА (Москва)

Novsport

14-09-2019, 22:05

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев остана доволен от представянето на своя тим срещу състава на Етър, при победата с 2:0 на своя състав на "Лудогорец Арена". Той също така остана доволен от привличането на лвеия бек Талеб Тауата от Аийнтрахт Франкфурт, подчертавайки, че това е било нужен ход за развитието на състава.

"Като цяло от играта доволен. Етър е един от добрите отбори в България. Те не загубиха срещи нито един от другите големи отбори през този сезон, което е показателно за тяхната класа", започна младият специалист.

"През първото полувреме бяхме по-напрегнати пред тяхната врата и това ни преше. Постепенно се успокоихме и особено след първия гол се получиха добре нещата и момчетата заиграха силно и ефективно".

"Започваме подготвка за мача с ЦСКА Москва. Трябва да подготвим отбора добре. Те са добър отбор, но ние имаме своите шансове. Ние имаме международен опит, а те имат изключително много млади играчи в състава си, на които им липсва това качество. Дано опитът надделее".

"Имахме нужда от нов човек в лявата зона на защитата. Дано идването на Тауата да ни вдигне нивото в тази зона, за да постигне целите си", завърши Генчев.

Източник: Novsport

Последни новини