Генчев: Мотивацията бе на ниво, Черно море е неудобен съперник

Генчев: Мотивацията бе на ниво, Черно море е неудобен съперник

Novsport

13-12-2020, 19:58

„Днес имаше голямо желание за победа, защото тя бе много важна.“

Това каза треньорът на Лудогорец Станислав Генчев след успеха с 1:0 над Черно море в мач от 16-ия кръг на efbet Лига. След него „орлите“ вече са в серия от шест шампионатни победи и дръпнаха с 5 точки пред втория Локомотив (Пловдив).

„Черно море е традиционно неудобен съперник. Мотивацията бе на ниво. Изпуснахме положения през първата част. Въпреки всичко, стояхме добре на терена. Дадохме само две възможности на противника пред нашата врата. Един треньор е най-щастлив, когато види, че това което е работено на тренировка, се получи“, каза той и коментира отпадането на шампионите от Лига Европа.

"Най-важно бе да се успокоят, защото нито един не е свикнал да трупа толкова много загуби. Реакцията им бе очаквана. Да се докажат, да вземат трите точки и постигнахме целта си. Това, което Кешеру има, са неща, които няма как да загуби. Всеки един мач е важен. Остават ни два двубоя. Целта ни е да зимуваме на първото място. За сработване сме близо. Работят почти 6 месеца заедно. Като стил на игра и така както трябва да изглеждат, сме доста далеч. Трябва да работим много в двете фази. В Лига Европа допуснахме много голове. Трябва много да се работи в защита", посочи специалистът и бе запитан дали ще остане начело и след настъпването на новата година.

"Разговори сме имали. След края на последния мач ще разберете."

Източник: Novsport

Последни новини