Генчев: Не сме свикнали да сме без точки в Европа

Генчев: Не сме свикнали да сме без точки в Европа

Novsport

02-12-2020, 11:14

 Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев бе в добро настроение преди отлитането за Белгия, където утре разградчани ще премерят сили с Антверп в петия кръг от груповата фаза на Лига Европа. Според него най-важното е неговият тим да покаже своето лице и е убеден, че в четвъртък "орлите" ще се представят много по-добре.

„Надяваме се най-после да успеем да постигнем победа, тъй като нашият отбор не е свикнал да завършва участието си в Европа без точки, без победа", започна той.

"След принудителната пауза има доста футболисти. Вече имаме два официални мача зад гърба си. Надявам се да са повъзвърнали формата си и съм сигурен, че утре ще се представим доста по-добре“, уверен е Генчев.

„Хубаво е, че Алекс Сантана се завърна в отбора, но за съжаление Сисиньо все още не е готов за игра", разкри специалистът.

„Неслучайно имат 9 точки. Изключително добър отбор, който 3 години играе по един и същ начин, има изграден стил на игра. Много добър синхрон между футболистите, но и те имат своите слабости. По-важното е нашият отбор да покаже истинското си лице“, завърши изказването си треньорът на разградчани.

Източник: Novsport

Последни новини