Генчев: Тръгвам си от Локо след Иван Василев

Генчев: Тръгвам си от Локо след Иван Василев

Topsport.bg

06-05-2023, 20:02

Треньорът на Локомотив (София) Станислав Генчев притесни "железничарската" общност с признанието, че ще си тръгне от "Надежда", ако заканата на собственика Иван Василев да си тръгне се превърне в реалност. 

Генчев говори след равенството 1:1 с Арда.

"Генералният извод е, че имахме доста голям късмет, защото не загубихме днешния мач. Всеки отбор има по няколко ключови играчи, от които зависи цялостното представяне на състава. Тяхното влизане на почивката се оказа ключово за това поне да не загубим.

Най-хубаво е да не губим. От криза се излиза с равенство. Арда беше по-добрият отбор. Най-добре е, че взехме една точка.

В сряда ни предстои мач за купата на страната, който ще бъде съвсем различен. Дано да имаме късмет и продължим и на финала. Това е мач, който се случва един път в живота на някои от играчите. Трябва да дадат всичко от себе си.

Това, което се случва, влияе на футболистите. Вижда се на терена. Спасили сме се от изпадане, на полуфинал сме за купата. Футболистите играят с напрежение. Ако Иван Василев напусне отбора, аз също ще си тръгна. Дошъл съм тук заради него."

Източник: Topsport.bg

Последни новини