Георги Иванов-Геша: Не мога да се сърдя на играчите

Георги Иванов-Геша: Не мога да се сърдя на играчите

Topsport.bg

20-08-2022, 20:10

Временният треньор на Спартак (Варна) - Георги Иванов-Геша не скри разочарованието си след загубата с 1:3 от Арда у дома. Ето какво каза той:

"Повратният момент беше преди втория гол за Арда. Стори ми се, че имаше корнер за нас - в ответната атака стана 2:1. Не мога да се сърдя на играчите, каквото можаха дадоха. Държахме се достойно, имахме ситуации, в които можеше и да поведем. Нещастно стечение на обстоятелставата. ВАР не призна нашия гол. Две принудителни смени, на фона на 4-ма отсъстващи, две принудителни смени, вече стана много тежко.

Трябва по-сериозно отношение в защита. По-непримирими и безкомпромисни. Да не си оставят хората свободни, да си пазят зоните. Много проблеми имаме, по които да работим. Ще ги решим с нови играчи.

Точно сега плащаме грешките на лятото. Еуфорията, че отборът може да се справи в Първа лига беше в повече. Не си дадохме сметка, че ще трябват по-качествени попълнения. Не съм доволен от чужденците в отбора. Влизат намръщени, не дават всичко от себе си.

Знам, че Мъри е безкомпромисен в тези неща. Сгафил е нещо и той го прати при нас. Ако можем да му повлияем да бъде полезен, имаме нужда от такъв футболист. Надяваме се, че е усетил грешките си и сега ще наблегне на футболните си изяви.

"В момента говорим само за привличане на нови футболисти. Знам, че се преговаря с друг треньор. Докато съм тук ще направя каквото мога, да вдигна тези момчета. Някои от тях заслужават повече, докато други не си дават сметка къде се намират. Ще има напуснали при всички положения", каза Иванов.

Източник: Topsport.bg