Георги Йомов все още няма шампионатен гол за ЦСКА

Георги Йомов все още няма шампионатен гол за ЦСКА

Topsport.bg

19-09-2021, 16:29

Фланговият футболист на ЦСКА - Георги Йомов ще продължи да търси своя първи шампионатен гол за тима и в гостуването на Ботев (Враца), пише "Тема спорт".

Именно на стадион "Христо Ботев" 24-годишният футболист дебютира с "червения" екип преди малко повече от година. Оттогава той записа на сметката си 28 участия в efbet Лига, но така и не успя да намери целта.

Любопитно е, че въпреки сушата в шампионата Йомов е доста по-точен в мачовете на ЦСКА от европейските клубни турнири и тези в надпреварата за Купата на България. През тази кампания отбеляза 2 пъти в Лигата на конференциите срещу Осиек и Виктория (Пилзен), а през миналата - веднъж в Лига Европа срещу Б36 Торсхавн. С три попадения - срещу Черно море (2) и Лудогорец (1) - помогна на "армейците" да триумфират с Купата.

Крилото записа дебюта си в първенство в началото на 2016-а с екипа на Славия, като до лятото на миналата година, когато премина в "Борисовата градина", натрупа 109 мача и 14 гола. Във всяка от кампаниите се разписваше поне по два пъти за "белите".

Източник: Topsport.bg

Последни новини