Георги Миланов: Бях в добра форма в Левски, но не ме викнаха в националния отбор

Георги Миланов: Бях в добра форма в Левски, но не ме викнаха в националния отбор

Topsport.bg

23-03-2023, 18:11

Бившият полузащитник на Левски Георги Миланов даде интервю пред колегите от "Дарик", в което говори за предстоящите мачове на националния отбор на България срещу Черна гора и Унгария.

"Винаги гледам да давам всичко от себе си и кариерата да ми се развива във възхидяща линия и никога не съжалявам за нищо. В момента виждам, че имаме доста млад отбор. Аз адмирирам да има млади футболисти в отбора и се надявам да постигнем успехи. Ще е трудно, но стискам палци", започна той.

"Играл съм срещу Черна гора, имат доста добри футболисти и доколкото виждам, отборът им е доста по-опитен. Да се надяваме това да не изиграе лоша шега на нашия отбор. Не знам какво да очаквам, отборът ни е твърде млад. Някои футболисти дори не ги познавам. Видях, че старши треньорът (б.р. - Младен Кръстаич) се оплаква, че повечето футболисти не играят, които са там. Малко ме е страх от цялата ситуация, но вярвам, че момчетата ще дадат всичко от себе си.

Колкото до Унгария, следя ги. Две години и малко играх там, познавам част от футболистите. Това е държава, която е много над нас във всяко отношение. Много стадиони имат, запознат съм как се развиха нещата там. Няма стадион, който да не е чисто нов в тяхната Първа лига и да не е подпомогнат от държавата. Това бижу, на което ще играят, е наистина нещо феноменално. Надявам се да са пълни трибуните", продължи полузащитникът.

"Много зависи как ще завърши първият мач в Разград с Черна гора. Ако спечелим, имаме шанс да вземем нещо от мача с Унгария. Никога не съм говорил, че се отказвам от националния отбор. Когато бях в Левски, бях в много добра форма, но по някаква причина не ме викаха. Бил съм и с ЦСКА Москва в Шампионска лига и пак не съм получавал повиквателна.

И в Унгария като бях, играх в Лига Европа и пак не получавах шанс от един треньор. Това е футболът. Винаги съм давал всичко от себе си, не съм правил никакви проблеми. Ако един ден националният отбор има нужда от мен и съм във форма, каквато считам, че съм и сега, бих се отзовал", добави Георги Миланов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини