Георги Миланов: Левски е най-големият клуб в България, офертата беше най-доброто, което ми се случи

Георги Миланов: Левски е най-големият клуб в България, офертата беше най-доброто, което ми се случи

Topsport.bg

30-07-2021, 17:06

През последната седмица ръководството в лицето на Наско Сираков показа, че ме иска в отбора и това надделя да приема офертата на Левски, която за мен наистина е най-доброто, което можеше да се случи. Ето какво още каза той в първото си интервю като играч на "сините":

Това бяха най-лесните преговори от всички клубове, с които съм говорил. Всичко мина перфектно. През последната седмица мислех, имахме няколко разговора, като от клуба показаха, че наистина държат на мен. Радвам се, че в момента съм тук.

Много бяха причините, заради които се съгласих да играя тук. Една от тях е, че 90% от отбора са българи. Искам да играя с млади български футболисти и да си помагаме взаимно. Познавам доста от момчетата, така че няма да има проблем с адаптацията.

Тепърва предстоят хубави дни за Левски. Именно поради тази причина съм тук. Събрани са много добри футболисти. Но е нормално да мине малко време. Феновете са страхотни. Гледал съм почти всички мачове на Левски. Наистина феновете са тези, които в момента крепят отбора и тази подкрепа, която видях след загубата от Славия бе показателно. Това също наклони везните към решението ми да попиша с Левски. Един български отбор с български футболисти и публика, която ги подкрепя. Предполагам, че нещата ще си дойдат на мястото рано или късно.

Нямам търпение да дойде домакинския мач срещу Арда. Днес ще направя първа тренировка с отбора. Ще ми трябва малко време да свикна с момчетата и тактическите указания, въпреки че горе-долу знам в каква постройка играе Левски, така че няма да ми е нужно много време, но важното е да съм жив и здрав. Ще се постарая максимално да помогна на отбора, както той го направи за мен", каза Миланов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини