Георги Миланов: Попето е фантастичен футоблист, ще бъде тежко срещу Ботев (Враца)

Георги Миланов: Попето е фантастичен футоблист, ще бъде тежко срещу Ботев (Враца)

Topsport.bg

20-08-2022, 22:33

Халфът на Левски - Георги Миланов не скри задоволството си след победата на "сините" над Хебър с 4:0 в мач от седмия кръг на efbet Лига.

"Беше много тежък мач в първите 30 минути. Срещу такива отбори е тежко, но след първия гол нещата се наредиха. Нормално е да има униние, но след първия гол взехме нещата в наши ръце.

Подкрепата я усещаме отдавна. Днес се видя колко близо до нас са нашите фенове. На мен ми е още по-тежко, защото не можах да играя срещу Хамрун. На всеки му е тежко, но мисля, че ни предстоят по-добри дни.

Подхождаме с респект срещу всички. Всички отбори дават всичко от себе си срещу нас, още повече като видят публиката ни, но днес показахме, че сме по-класния отбор и заслужено спечелихме. Предстои ни мач за Суперкупата, това е чудесна възможност за още една купа.

Очаквам тежък двубой срещу Ботев (Враца). Теренът там винаги е по-тежък от очакваното. Ще се подготвим и съм сигурен, че ще спечелим и този мач.

Казах на Ивелин, че го чакам и когато той ми подаде, ще вкарам гол. Той е фантастичен футболст, като именно такъв ни липсваше срещу Хамрун - опитът", каза Миланов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини