Георги Онов: Eдно голямо браво на момчетата!

Георги Онов: Eдно голямо браво на момчетата!

Novsport

08-04-2021, 19:20

Георги Онов, който води Ботев Пловдив срещу Ботев Враца в отсъствието на треньора Азрудин Валентич заради COVID-19, бе много щастлив след успеха на тима му във Враца. Той разкри и любопитна ситуация при втория гол, който беше отбелязан от Мите Цикарски.

"Имаше грешки, които допуснахме, но това беше нормално с оглед важността на мача. Всеки един направи това, което говорихме на разборите през седмицата. Свършихме доста работа, за да стигнем до тази победа. Eдно голямо браво на момчетата", заяви той.

"Да, готвихме смяната на Цикарски. Трябваше да обясним нещо на Крис Добрев и като се обърнахме Цикарски вкара гол. Радващо е, че бързо изравнихме резултата. Дузпата беше момент, който ни вдигна още повече. След това дойде голът на Мите Цикарски. Преди това имахме две или три много добри контраатаки, които ако бяхме отбелязали, резултатът можеше да бъде още по-различен", каза наставникът.

"Мисля, че Ботев стопира напрежение за това дали ще е в последните 4. Ако може, ще се опитаме да се преборим за седмото място. Другата седмица Валентич трябва да е на линия", добави Онов.

Източник: Novsport

Последни новини