Георги Тодоров: Заслужавахме поне да спечелим

Георги Тодоров: Заслужавахме поне да спечелим

Novsport

23-06-2020, 22:34

„Не бих казал, че съм отчаян, защото през второто полувреме показахме, че можем.“

Това заяви Георги Тодоров, след като Левски отпадна от турнира за Купата на България.

„Сините“ загубиха с 0:2 първия полуфинал с Локомотив в Пловдив, а тази вечер направиха 0:0 у дома и в крайна сметка остават без трофей от 2009 година насам.

„Мога само да поздравя футболистите за старанието, което положиха. За съжаление, във футбола има и късмет, а днес не им се получи“, посочи временният наставник на Левски след мача на „Герена“.

„Локомотив е добър и организиран отбор, беше трудно да пробием, а вратарят им спаси такива положения, че в един момент си помислих, че не можем да вкараме гол.“

„Аз искам винаги Левски да бъде добре. Не би трябвало оценката да е негативна, според мен заслужавахме поне да спечелим. Момчетата се стараха да се представят добре. Исках да влязат свежи хора, защото изпитвахме трудности в предишния мач“, допълни той, а после бе помолен да коментира факта, че капитанът на тима Живко Миланов изигра последния си мач за Левски.

„Познавам го още от дете. Той днес отново показа своя характер и хъса си за игра. Това трябва да е примера за младите момчета. Съжалявам само, че не го зарадвахме с победа.“

Източник: Novsport

Последни новини