Георги Тодоров: Левски го чакат тежки дни!

Георги Тодоров: Левски го чакат тежки дни!

Novsport

03-10-2020, 22:48

Чакат ни тежки дни!, обяви треньорът на Левски Георги Тодоров след 0:0 с Ботев Враца на стадион „Георги Аспарухов”. 

„Има разочарование, защото футболистите се раздадоха. Търсиха победата, но за голямо съжаление хората, които се контузиха и даваха облик на отбора в мача с ЦСКА 1948, както и в Пловдив – двамата братя Ради и Боби Цоневи, се контузиха, Стайн напусна…”, сподели Тодоров.

"Докторът каза, че Боби Цонев май става въпрос за увредени връзки, но да не избързване, не знам… Винаги съм казвал, че са много важни хората в средата на терена. Бяхме направили тройка, която се забавляваше на терена- двамата братя и Стайн, но приключи. Само два мача… Сега повече сме на желание" продължи специалистът.

"Отдавна бях с двамата братя, защото ги познавам, знам техните качества, знаех, че ще подобрят облика на отбора, Стайн последните два месеца беше най-добрият футболист, голяма промяна имаше при него, но сега трябва да търсим такива хора, трудно. Следват тежки дни! Тежки. В момента Станислав Иванов не е в добро състояние, по тази причина опитах със Стивън, той е играл при мен, явно не е играл десен външен, явно му беше трудно да се адаптира, но това е пътят. Състоянието на Стаси ме тревожи, Здравко Димитров беше контузен", каза още той.

"В средата на терена ни трябват хора, които могат да играят футбол, да имат идеи, много трудно ще ни бъде. Насиру е контузен, а Илия Юруков за мое най-голямо съжаление иска да напуска. Знаете, че когато съм бил треньор, той играе в 90% от мачовете. Дойде обаче малко конкуренция и той реши, че иска да си ходи. Извинявайте, това не е коректно към мен, отбора и клуба. Гласувал съм му доверие, той не ме е убеди в първите пет мача, че може да носи отговорност и най-лесното е да каже: "Аз в Левски, така…", разкри Тодоров

"Станислав Иванов? Питайте изпълнителния директор. До последно не знаех на кого ще разчитам. Такава е обстановката, не сме се спасили като клуб. Трябват обаче изходящи трансфери, за да има някакви средства. Не искам да коментирам сега в детайли, днес нямахме никаква идея през първото полувреме в средата на терена", добави треньорът на "сините". 

Източник: Novsport

Последни новини