Героят Боруков: Получи се много тежък мач, топката не падаше на земята

Героят Боруков: Получи се много тежък мач, топката не падаше на земята

Novsport

04-12-2020, 21:28

Голмайсторът на Етър Преслав Боруков говори след победата с 1:0 във Варна срещу Черно море. Именно той вкара победния гол в мрежата на домакините. Боруков сподели, че от началото на сезона късметът и малките детайли са изневерявали на търновци, но в последно време тимът е по-концентриран и днес е спечелил поредни много важни три точки.

„Много тежък мач, успяхме да отбележим гол, после спазвахме инструкциите на треньора и гледахме да надиграем Черно море само на контраатака. Смятам, че всеки един футболен фен видя колко труден беше теренът, обстановката и съм доволен за трите точки“, смята Боруков.

„Голяма битка, твърди единоборства, топката не падаше да земята, но се концентрирахме, играхме правилно и спечелихме трите точки“, допълни той.

„Много пъти преди това с Левски, Лудогорец и ЦСКА ни изневеряваше късметът и малките детайли. В момента сме по-концентрирани и трупаме точки. Това са поредни много важни три точки за нас“.

„Аз се радвам, че успяхме да вземем мача, искам да благодаря на целия отбор за битката и себераздаването, всеки се бори за другия на терена“, каза още таранът на Етър. 

Източник: Novsport

Последни новини