Гецата: Това е ЦСКА, това не е Кас­пичан, трябва победа над Лудогорец

Гецата: Това е ЦСКА, това не е Кас­пичан, трябва победа над Лудогорец

Novsport

17-09-2020, 10:43

 „БАТЕ вече не са хегемон, след като дори не са шампиони. Истинският им треньор отиде в Русия. Голям шанс има ЦСКА. Ако играехме пред нашата публика, твърдо едно. Сега на стадиона ще се чуват само рекламите и бай Добри Домакина, едно време как викаше... Желая да е жив и здрав. И успех искрено желая на ЦСКА", каза бившият халф на „армейците" Георги Георгиев.

„Кой мач е по-важен? Този с БАТЕ или с този с Лудогорец? Какво значи това? Ние играхме полуфинал за КНК през сезон 1988/89, записахме 60 мача за година, а бяхме 18 човека. Не като сега 38 човека.. Тогава някой питаше ли ни кой е по-важен. Всички са важни!", продължи Гецата.

„И двете срещи са абсолютно важни. Ако бият БАТЕ Борисов, са поставени в следващия кръг. Значи успехът е задължителен. А колкото до дербито с Лудогорец - най-после трябва да ги бием. Омръзна ми от тези равенства. Това е ЦСКА, това не е Каспичан, трябва победа над Лдцогорец", добави Георгиев.

„Не ми се вижда добре играта отначалото на сезона. Пак в средата на терена нямаме хора. Някакви халфове, ако има как да се вземат, но няма време... От 5 години говоря, че имаме проблеми в средата на терена. Тиаго един мач играе играе, шест го няма. Пинто, който вече го изписахме, 3 години казвам, че не става. Коце Янчев беше 100 класи над него. Като нямаш халфове, имаш големи проблеми. На един-двама съм бесен, по-бърз съм от тях, но имена няма да казвам. Сега съм 110 килограма, бях най-бавният футболист в цялата „А" група когато играех. Сега ще ги надбягвам както Христо Стоичков. Това не са халфове, а халове. Санкаре е много добър футболист, 200 мача има в Лига 1 на Франция. На моменти е силен, но само на моменти", завърши Георгиев.

Източник: Novsport

Последни новини