Гецата: ЦСКА не е на нивото на Рома, няма място за вайкане

Гецата: ЦСКА не е на нивото на Рома, няма място за вайкане

Topsport.bg

19-09-2021, 17:34

Един от героите от САЩ 94 и бивш халф на ЦСКА - Георги Георгиев, сподели пред "Мач Телеграф" очакванията си за мача на ЦСКА във Враца днес, както и мнението си за отминалия двубой с Рома на "Олимпико". Именно от загубата с 1:5 от "вълците" започна разговорът с него.

"По-тежка стана тази загуба, отколкото трябваше. Но в крайна сметка дали 3:1, дали 5:1 няма кой знае какво значение. Лошото е, че повечето голове станаха от груби колективни грешки. Да, ЦСКА показа и добри неща в този мач, но за съжаление много често става така - показваме добри неща и падаме. Това, че ги бихме преди една година с 3:1, когато дойдоха с юноши и резерви, нищо не значи. Просто не сме на нивото на Рома, че да чакаме големи неща от такъв мач и кой знае колко не трябва да се съжалява. Вижте в какво първенство играем ние и в какво те. А и те не са от най-силните в Серия А в последните години. Но въпреки това разликата в класите между ЦСКА и Рома е голяма. По-важното и по-доброто за нас е, че в тази група има два далеч по-преодолими отбора. И Бодьо, и Заря са от нашата черга, въпреки че норвежците, като гледам, са доста високо ниво, щом успяха да станат шампиони на Норвегия. Добре е и това, че ЦСКА приема Рома в последния кръг от групата. Ако Мауриньо тогава вече е класирал отбора си напред, може да се възползваме и да вземем непредвидени точки от този мач", сподели Георги Георгиев.

"Що се отнася до предстоящия мач във Враца, нормално е ЦСКА да победи. Не вярвам загубата в Рим да им се отрази. Те са професионалисти и трябва да умеят да превключват от Европа на вълна "първенство". И на мен ми се е налагало навремето да се пренастройвам така - знам, че е трудно, но е задължително - няма как. Няма какво

да се вайкат от онова 1:5 в Рим, трябва бързо да го забравят. Ботев Враца ги гледах миналия кръг срещу фк ЦСКА 1948 и не стояха никак добре. Въобще Враца са много далеч от равнището на ЦСКА и най-логично и нормално ми се вижда врачани да загубят днес", завърши Гецата.

Източник: Topsport.bg

Последни новини