Гласят Станислав Тодоров за съдия на Лудогорец - Левски

Гласят Станислав Тодоров за съдия на Лудогорец - Левски

Topsport.bg

24-11-2022, 12:28

Станислав Тодоров е фаворит да ръководи един от предстоящите мачове между Лудогорец и Левски в Разград. Двата тима ще се изправят на 1 декември в отложен мач от шестия кръг на Първа лига, а три дни по-късно ще премерят сили и в 1/8-финална среща за Купата на България. Тодоров е един от най-опитните съдии в българския футбол и една от споменатите срещи ще бъде поверена на него, пише "Тема спорт".

Мачът за Суперкупата на България между Левски и Лудогорец бе ръководен от Георги Кабаков и не е изключено той също да е сред имената, които могат да надуват свирката на една от предстоящите битки.

46-годишният рефер от Шумен ръководи един мач на "сините" през сезона - победата с 1:0 над Пирин Благоевград на "Герена" на 7 август. До момента в кампанията той не е надувал свирката в двубой на разградчани.

През уикенда Тодоров получи наряд да ръководи срещата от 1/8-финалите за Купата на България между Локомотив София и Витоша Бистрица в понеделник, а отложеният мач от петия кръг в събота между Лудогорец и Славия бе поверен на Драгомир Драганов, което автоматично го вади от нарядите за предстоящите сблъсъци между "орлите" и "сините".

Източник: Topsport.bg

Последни новини