ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Берое - Арда (СЪСТАВИ)

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Берое - Арда (СЪСТАВИ)

Novsport

10-11-2019, 11:40

 Днес в 12:45 часа започва срещата между Берое и Арда от 16-ия кръг на efbet Лига. един срещу друг застават два от претендентите за място в топ 6. Един от двата тима има шанс още днес да се намести там, ако изкове победа. Старозагорци и кърджалии са плътно един зад друг във временното класиране на 7-ата и 8-ата позиция, съответно с 21 и 19 точки в актива си.

И двата тима обаче не се намират в най-добрия период от сезона. Берое записа 1 победа и 3 загуби в последните си 4 мача в първенството. В Арда положенито е още по-лошо, като отборът има  равенство и 3 поражения на сметката си. Сега съперниците имат шанс да си стъпят на краката, но за целта ще трябва да намерят начин да стигнат до успеха.  

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК 

През първия полусезон Арда се разправи с Берое на стадион “Локомотив” в Пловдив с категоричното 3:1. Това е и единствената среща между двата тима в елита до момента.

Домакините имат само един проблем и той е свързан с контузията на Карлос Офене, която го вади от сметките за този мач. Найвроятно Димитър Димитров ще изведе на терена Перниш на вратата и в защита Желев, Алкан, Тоуба и Василев. Цветков ще бъде дефанзивен полузащитник, а Конте и минчев ще действат в средата на терена. Еуженио и Бригидо ще започнат на двете крила, а Камбуров ще бъде на върха на атаката.

В Арда също нямат големи проблеми и единствено Михаил Александров е аут за мача заради травма. Стамен Белчев вероятно ще пусне в игра Караджов на вратата и карето Рандал, Крумов, Гаич и Глишич в отбрана. Овсепян и Мартинов ще бъдат опорни полузащитници, а Коконов ще изпълнява ролята на плеймейър. Атаката ще води Василев.

Берое - Арда 

Стартови състави: 

БЕРОЕ: Душан Перниш, Милен Желев, Ерол Алкан, Александър Цветков, Мартин Камбуров, Ибрахима Конте, Александър Василев, Рубен Бригидо, Ахмед Тоуба, Иван Минчев, Педро Еуженио

АРДА: Иван Караджов, Атанас Кръстев, Матеус Леони, Пламен Крумов, Илиас Хасани, Александър Георгиев, Деян Лозев, Емил Мартинов, Иван Коконов, Дарен Сидоел, Радослав Василев

Източник: Novsport

Последни новини