ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Ботев (Враца) и Арда търсят пътя към победата (СЪСТАВИ)

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Ботев (Враца) и Арда търсят пътя към победата (СЪСТАВИ)

Novsport

22-02-2020, 11:00

 Днес в 12:00 часа отборите на Ботев (Враца) и Арда (Кърджали) откриват 22-ия кръг в efbet Лига. Двата тима са зациклили и всеки от тях ще търси верния път към победата. При врачани положението е доста по-тежко, като тимът е в серия от 9 поредни мача без успех на сметката си в първенството. За Арда серията е от само 4 двубоя, като 3 от тях са равенства, така че ситуацията все още не изглежда толкова критична, но определено не е и розова.

В Арда едва ли има от какво да се притесняват относно оставането си в елита. Целите на отбора обаче са доста по-високи и на този етап тимът е далеч от постигането им. Кърджалийци се намират едва на 9-ото място със 7 победи, 7 равенства и 7 загуби, което се равнява на 28 точки в актива им. Възпитаниците на Стамен Белчев имат нужда от серия добри резултати, ако искат да атакуват топ 6. Програмата на отбора до края на редовния сезон обаче е доста тежка, като предстоят сблъсъци с Лудогорец и Левски, което прави успеха в днешния мач още по-необходим на кърджалии.

За Арда единственият отсъстващ ще е контузеният Радослав Василев. Така единайсеторката се очаква да е съставена от Караджов на вратата, а пред него в защита ще започнат Атанасов, Хасани, Гаич и Леони. Мартинов и Ховсепян ще бъдат опорните халфове, а Ковачев и Коконов е оперират по крилата. В атака ще се разцита на Делев, а зад гърба му ще го подкрепя Руменов.

Срещата във Враца можете да гледате на живо тук: ЛИНК

Състави:

Ботев (Вр): Митов, Диайе, Лясков, Зехиров, Керчев, Узунов, Генов, Миланов, Ганев, Атанасов, Уелингтон

Арда: Караджов, Гаич, Хасани, Атанасов, Леони, Мартинов, Сидоел, Георгиев, Ковачев, Руменов, Делев

Източник: Novsport

Последни новини