ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Ботев (Пд) посреща Черно море без големия си лидер (СЪСТАВИ)

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Ботев (Пд) посреща Черно море без големия си лидер (СЪСТАВИ)

Novsport

07-11-2020, 13:40

Днес в 14:45ч. Ботев (Пловдив) посреща Черно море на "Коматево" в мача им от 12-ия кръг на efbet Лига. Шампионатът е разтърсен от множество положителни тестове на футболисти, треньори и членове на клубовете, като няколко срещи от кръга вече бяха отменени, но среща в Пловдив ще има.

Вчера стана ясно, че звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев е заразен с коронавирус и няма да може да играе в днешния мач срещу Черно море. В отсъствието на най-добрия си футболист "канарчетата" ще се опитат да постигнат втори пореден успех и да се придвижат в средата на класирането. В момента те са на 10-о място с 12 точки, колкото има и Монтана.

Тази сутрин стана ясно, че още трима футболисти са дали положителен тест за COVID-19 в тима на "канарчетата".

Черно море пристига в Коматево след домакинска загуба от ЦСКА 1948. Поредният гол на Матиас Курьор не стигна дори за равенство и варненци не можаха да надградят над победата срещу Левски. Тимът на Илиан Илиев играе на приливи и отливи от началото на сезона, но днес ще търси задължителни три точки, за да се доближи до топ 6.

Треньорът на "канарчетата" Петър Пенчев още е под карантина и отборът ще бъде воден от Георги Онов. Домакините нямат проблеми с контузени и наказани. 

Срещата в Пловдив гледайте на живо тук:

ЛИНК 1

ЛИНК 2

ОЩЕ ЛИНКОВЕ ТУК

Ботев (Пд) - Черно море 0:0

Стартови състави:

Ботев (Пд): Аргилашки, Генев, Джонатан, Работов, Филипов, Маркиньос, Мишел Еспиноса, Шоколаров, Тонев, Добрев, Салиф Сисе

Черно море: Дюлгеров, Попов, Димов, Дробаров, Панов, Илиев, Панайотов, Родриго, Велев, Курьор, Иса

Източник: Novsport

Последни новини