ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Етър срещу Славия в решаваща битка на дъното (СЪСТАВИ)

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Етър срещу Славия в решаваща битка на дъното (СЪСТАВИ)

Novsport

24-04-2021, 16:40

 Етър и Славия ще изиграят първия от два мача в 26-ия кръг в efbet Лига днес от 17:45 часа на стадион "Ивайло".  Мачът е от огромно значение и за двата състава, които заемат местата в зоната на изпадащите и се борят за оцеляването си.

На трибуните ще бъдат допуснати фенове за първи път от месеци, което дава допълнителен стимул на домакините. Наставникът на "виолетовите" Александър Томаш има доста кадрови проблеми за решаване, но е категоричен, че възпитаниците му излизат за успех. Почти сигурно мачът ще пропусне крайният защитник Венелин Филипов, който е с травма.

Другите двама, които бяха с контузии - Божидар Кацаров и Христофор Хубчев, се очаква да са на линия. Извън строя заради наказание е централният бранител Пламен Крачунов. 

Славия се намира на 12-то място с 22 точки - на две от десетия Ботев (Пловдив), който е първият над чертата на долната четворка. "Белите" се надяват, че с успех днес ще успеят да се класират в по-предпочитаната група от четири във втория дял на шампионата, като за това да стане пловдивчани не трябва да вземат нито точка от домакинството си на Лудогорец. 

Етър пък е с 21 точки и има теоретични шансове да изпревари Ботев при успех днес. 

Срещата на стадион "Ивайло" следете на живо тук:

ЛИНК 1

ЛИНК 2

ЛИНК 3

Етър - Славия 0:0

Стартови състави:

Етър: Иванов, Ферейра, Кацаров, Коуку, Младенов, Запрянов, Кнежевич, Мечев, Чембърс, Иванов, Хубчев

Славия: Вуцов, Христов, Гандри, Виячки, Антовски, Макрилос, Вълчев, Стоев, Кирилов, Александров, Димитров

Източник: Novsport

Последни новини