ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Етър търси точки на "Тича", за да избегне плейофите за оцеляване (СЪСТАВИ)

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Етър търси точки на

Novsport

26-06-2020, 17:45

 Черно море посреща Етър от 18:45 часа в мач от група "А" на втората осмица в efbet Лига. Варненци са лидер в класирането с огромна преднина, докато "болярите" са трети, на точка зад Царско село. В миналия кръг тимът от Велико Търново отстъпи на "царете", но все още има шансове да избегне плейофите за оставане в елита. Това минава през постигането на положителен резултат на "Тича". 

В редовния сезон Черно море не успя да победи Етър. Двубоят във Варна завърши 1:1, а на своя "Ивайло" "виолетовите" се наложиха с 1:0. Сега обаче отборът на Петко Петков е в сериозна криза и през седмицата играчите бойкотираха една тренировка заради неизплатени заплати. След като получиха парите си, футболистите подновиха занимания и са амбицирани да се представят на ниво довечера.Наставникът на Черно море Илиан Илиев няма да може да разчита на капитана Даниел Димов, който е контузен. С травма е и Петър Вуцов, а Родриго Енрике изтърпява наказание. Очаква се атаката да води Исмаил Иса, а зад него да действат Жордао, Илиан Илиев-младши и Матиас Курьор. Извън групата остана Мартин Минчев.

В Етър голямата въпросителна е дали Флорент Боджадж ще се възстанови за двубоя. Добрата новина е завръщането на Георги Купенов, който ще стартира в центъра на защитата заедно с Яни Пехливанов. Опитният Иван Стоянов, Милчо Ангелов и Тонислав Йорданов със сигурност ще играят зад нападателя. Ако Боджадж не е готов, мястото му на върха на атаката ще заеме Иван Петков.

Срещата във Варна започва в 18:45ч. и можете да я гледате на живо тук:

ЛИНК 1

ЛИНК 2

ЛИНК 3

Черно море - Етър 0:0

Стартови състави:

Черно море: Дичевски, Димов, Хантакиас, Попов, Панов, Андраде, Букаси, Жордао, Илиев, Курьор, Иса

Етър: Иванов, Запрянов, Скерлев, Пехливанов, Купенов, Огнянов, Кацаров, Колев, Боджадж, Ангелов, Йорданов

Източник: Novsport

Последни новини