ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Загорец - Локо Пд в Нова Загора (СЪСТАВИ)

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Загорец  - Локо Пд в Нова Загора (СЪСТАВИ)

Novsport

03-11-2020, 12:35

Аматьорският Загорец (Нова Загора) е домакин на Локомотив (Пловдив) в 1/16-финален двубой от турнира за Купата на България.

Воденият от Мирослав Миндев тим е на второ място в Югоизточната Трета лига, а през уикенда загуби от Борислав (Първомай) с 3:4.

В състава са опитни играчи с дълъг стаж в елита - Иван Стоянов и Коста Янев, но извън сметките на треньора остана Мартин Маринов.

Гостите излизат с голяма част от титулярите си и в състава им за днешния мач личат имената на капитана Димитър Илиев, Бирсент Карагарен, Момчил Цветанов и Илко Пиргов.

Главен съдия на мача е Валентин Станчев, с асистенти Ивелин Рашев и Петър Балтов. Четвърти съдия е Димо Димов, а делегат на БФС е Кондьо Кондев.

Срещата от 13:30 часа е пряко в ефира на Диема спорт, като Novsport.com ще проследи в реално време развитието на резултата, а нашите посетители могат да гледат мача на живо ТУК.

- ЛИНК;

- ЛИНК;

Още линкове тук…

СТАРТОВИ СЪСТАВИ:

ЗАГОРЕЦ: Евгени Караманов, Георги Георгиев, Денислав Атанасов, Димитър Видев, Добромир Димитров, Ивелин Иванов, Коста Янев, Иван Иванов, Милен Митев, Явор Иванов, Николай Янков;

ЛОКОМОТИВ: Илко Пиргов, Кристиан Гомис, Лукас Масоеро, Милош Петрович, Валентино Пулиезе, Петър Витанов, Момчил Цветанов, Филип Михалевич, Кристиан Илич, Димитър Илиев, Бирсент Карагарен;

Източник: Novsport

Последни новини