ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Левски срещу Лудогорец в сблъсък на върха (СЪСТАВИ)

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Левски срещу Лудогорец в сблъсък на върха (СЪСТАВИ)

Novsport

06-10-2019, 19:00

Тази вечер от 20:15ч. предстои голямото дерби на 12-ия кръг в efbet Лига. Лидерът в класирането и доминант в последните осем години в родния шампионат Лудогорец приема намиращия се също в отлична форма тим на Левски на стадион "Лудогорец Арена".

В момента разградчани имат точка преднина след серия от 4 победи. “Сините” пък спечелиха последните си три мача, в които допуснаха само едно попадение.

Лудогорец е в отлична форма и го доказа през седмицата с убедителния успех с 3:0 над Ференцварош в Лига Европа. “Орлите” са лидери в групата си и играят сполучливо на няколко фронта. Левски обаче не се плаши от класата на съперника. Отборът на Петър Хубчев придобива все по-приятен за феновете си облик и резултатите в последните седмици са обнадеждаващи.

И двата отбора са безгрешни в последните си три мача в efbet Лига, като Етър, Арда и Дунав преклониха глава пред "орлите", а Левски надви последователно Черно море, Славия и Ботев (Враца). 

Левски няма нито една победа в последните си 10 гостувания на Лудогорец. Разградчани и в момента имат най-стабилната защита в първенството с едва 4 инкасирани попадения. Те ще се опитат да продължат серията си без допуснат гол на собствен терен от старта на първенството.

Общо в елита двата отбора са се срещали 26 пъти, като балансът е 16 победи за Лудогорец, 6 равенства и само 4 успеха за Левски. В Разград “сините” са печелили веднъж.

Срещата от Лудогорец можете да наблюдавате тук: 

ЛИНК 1

ЛИНК 2

ЛИНК 3

Лудогорец - Левски 0:0

Стартови състави:

Лудогорец: Илиев, Недялков, , Горалски, Григоре, Терзиев, Чибота, Интима, Икоко, Баджи, Марселиньо, Кешеру

Левски: Миятович, Горанов, Ейолфсон, Рейш, Миланов, Райнов, Тиам, Нашименто, Иванов, Паулиньо, Робърта

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Източник: Novsport

Последни новини