ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Локо (Пд) - Арда (СЪСТАВИТЕ)

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Локо (Пд) - Арда (СЪСТАВИТЕ)

Novsport

01-12-2019, 11:28

Локомотив (Пловдив) приема Арда (Кърджали) в сблъсък от 18-ия кръг на efbet Лига. Домакините на “Лаута” ще опитат да се върнат към победите и отново да атакуват второто място в класирането.

“Смърфовете” ще искат да се възползват от грешката на Левски и отново да се изравнят по точки със “сините”. Както е известно, вчера софиянци направиха 1:1 с Берое в Стара Загора.

Арда обаче също има своите амбиции. Кърджалии продължават битката за топ 6. Ако вземат трите точки днес, гостите могат да се изкачат дори до 5-ата позиция в таблицата. Възпитаниците на Стамен Белчев записаха две победи в последните си два двубоя и ще се надяват да продължат с добрите си игри и днес.

През първия полусезон двата тима направиха зрелищен мач, но Локо бе крайният победител, като се наложи с категоричното 5:2. Сега Арда има за какво да си отмъщава.

В състава на домакините се завръща Стивън Езе, който вече е възстановен от контузията си. За сметка на това обаче от групата отпада Давид Малембана. Очаква се при това положение Бруно Акрапович пуска на терена Луков на вратата и Петрович, Езе и Алмейда в защита. Томашевич и Карагерен ще действат на двете крила като халф-бекове. Умарбаев и Витанов ще са двамата в средата на терена, а пред тях като плеймейкър ще се изявява Георги Илиев. Дуото в атака пък ще е съставено от Димитър Илиев и Ожболт.

СТАРТОВИТЕ СЪСТАВИ:

ЛОКОМОТИВ (ПД): Мартин Луков, Милош Петрович, Стивън Езе, Диниш Алмейда, Бирсент Карагерен, Парвиз Умарбаев, Петър Витанов, Йосип Томашевич,  Георги Илиев, Димитър Илиев, Ален Ожболт

АРДА: Иван Караджов, Конър Рандал, Пламен Крумов, Атанас Кръстев, Зоран Гаич, Румян Ховсепян, Емил Мартинов, Дарен Сидоел, Александър Георгиев, Деян Лозев, Радослав Василев

Източник: Novsport

Последни новини