ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Локо Пд - Монтана (СЪСТАВИ)

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Локо Пд - Монтана (СЪСТАВИ)

Novsport

30-10-2020, 18:00

Локомотив (Пловдив) е фаворит преди днешния си домакински мача с Монтана от 11-ия кръг на efbet Лига. "Смърфовете" са лидери в таблицата и нямат никакво намерение да подценяват съперника, защото могат довечера да се откъснат на върха. Гостите не бива да бъдат подценявани, защото като вече показаха, че са способни да окажат съпротива и на най-добрите.

Играчите на Бруно Акрапович се представят отлично и играят приятен за окото футбол. Те са в серия от 5 поредни мача без загуба. Макар за момента да не заявяват амбиции за шампионската титла, пловдивчани трябва да бъдат слагани в сметките, защото разполагат с голям потенциал.

За Монтана основната цел е да запази мястото си в групата на майсторите. Момчетата на Никола Спасов се представят на приливи и отливи.

Локомотив рядко среща трудности, когато играе с Монтана в елита. В досегашните 20 мача между двата тима "железничарите" имат 12 победи 3 равенства и 5 загуби. В последните 5 мача пловдивчани записаха 5 успеха, без да получат гол във вратта си.

Добрата новина за Бруно Акрапович е, че Лукас Салинас е възстановен и готов за игра. Същото с отнася и за Момчил Цветанов. При гостите единственият контузен е Борислав Балджийски.

МАЧЪТ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ ТУК

ЛОКОМОТИВ ПД - МОНТАНА 0:0

Стартови състави: 

ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ: Луков, Диниш, Масоеро, Петрович, Умарбаев, Витанов, Цветанов, Карагарен, Илич, Илиев, Аралица

МОНТАНА: Орлинов, Башлиев, Петров, Кики, Сенханджи, Илиев, Ангелов, Тасев, Бари, Каменов, Минков

Източник: Novsport

Последни новини