ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Лудогорец ще брани аванса на върха срещу Черно море (СЪСТАВИ)

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Лудогорец ще брани аванса на върха срещу Черно море (СЪСТАВИ)

Novsport

13-12-2020, 16:35

Шампионът Лудогорец излиза срещу Черно море в мач от 16-ия кръг на efbet Лига. Двубоят в Разград е възможност за "орлите" да увеличат или поне да задържат аванса си пред преследвачите в класирането. Той идва броени дни след края на европейското участие на "зелените", донесло много разочарования. Лудогорец остана без нито една точка в групите на Лига Европа и допусна най-много голове, затова ще е още по-амбициран да спечели днес.

Разградчани са в серия от пет победи в първенството, но повечето от тях не дойдоха лесно. Тимът на Станислав Генчев е доста колеблив в представянето си, но въпреки това остава фаворит за титлата, а евентуален успех днес ще вдъхне повече увереност на играчите преди последните два мача за полусезона - срещу Арда (Кърджали) и Ботев (Пловдив).

Черно море не може да постигне постоянство през сезона. "Моряците" бяха започнали да се изкачват в класирането, но в миналия кръг загубиха изненадващо на "Тича" от Етър. В момента варненци са на три точки от топ 6, което е и целта на отбора. Съставът на Илиан Илиев не е убедителен като гост и спечели само два пъти далеч от дома  - с 4:0 срещу Етър и с 2:1 срещу Левски.

Младежкият национал Илиан Илиев няма да играе за Черно море, защото е наказан. Исмаил Иса и Матиас Курьор ще са основната заплаха за вратата на домакините, а Стефан Велев и Васил Панайотов ще трябва да се противопоставят на Светослав Дяков и Аанисе Абел в средата на терена. Двойка централни бранители ще са Даниел Димов и Влатко Дробаров.

Наставникът на Черно море Илиан Илиев още не е побеждавал Лудогорец в Разград. Досега от 8 мача той е стигал само до едно равенство. 

Срещата в Разград гледайте на живо тук:

ЛИНК 1

ЛИНК 2

ЛИНК 3

Лудогорец - Черно море 0:0

Стартови състави:

Лудогорец: Стоянов, Сисиньо, Недялков, Сантана, Ману, Десподов, Дяков, Григоре, Кешеру, Жосуе Са, Янков

Черно море: Дюлгеров, Попов, Димов, Дробаров, Панов, Леандро Андраде, Панайотов, Касми, Велев, Курьор, Иса

Източник: Novsport

Последни новини