ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Славия и Арда определят първия финалист за Купата (СЪСТАВИ)

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Славия и Арда определят първия финалист за Купата (СЪСТАВИ)

Novsport

13-04-2021, 17:39

Днес от 18:30ч. започва реванша в първия 1/2-финал за Купата на България между Славия и Арда. Двата отбора ще определят първия полуфиналист и влизат в битката с равни шансове, след като преди седмица завършиха 0:0 в Кърджали.

В последните дни има много новини около Славия. Златомир Загорчич се завърна официално начело на отбора и беше представен официално вчера. Той определено знае как се печели Купата със Славия, след като вдигна доведе „белите“ до крайния успех в надпреварата след драма с дузпи срещу Левски през 2018 година. 

През уикенда те загубиха домакинството си на ЦСКА 1948 с 1:3, но идеята за нов финал в Купата, дава допълнително мотивация ни играчите на Загорчич. „Белите“ ще опитат да достигнат до трети финал в последните 10 години и общо 12-и в историята си. Клубът вече има 8 купи във витрината си и мечтае за още едно отличие.

В същото време Арда пише история с тазгодишното си участие в турнира - отборът от Кърджали за пръв път е на 1/2-финал и очевидно ще е за пръв път и на финал, ако успее днес да отстрани Славия. Кърджалийци влизат в този сблъсък на гърба на драматично равенство от 1:1 срещу ЦСКА на стадион „Българска армия“. След края на двубоя наставникът на тима Николай Киров заяви, че мислите на играчите са насочени към двубоя със Славия, тъй като мачът днес може да изведе Арда на следващото ниво.

Срещата в Овча купел започва в 18:30ч. и можете да я гледате на живо тук:

ЛИНК 1

ЛИНК 2

ЛИНК 3

Славия - Арда 0:0

Стартови състави:

Славия: Вуцов, Александров, Христов, Виячки, Антовски, Вълчев, Сораков, Макрилос, Тасевски, Кирилов, Рангелов

Арда: Караджов, Желев, Делев, Руменов, Лозев, Петков, Мартинов, Тилев, Крумов, Котев, Йорданов

Източник: Novsport

Последни новини