ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Царско село - Левски (СЪСТАВИТЕ)

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Царско село - Левски (СЪСТАВИТЕ)

Novsport

05-05-2021, 18:30

Царско село и Левски се изправят един срещу друг в първи мач от плейофите за Лигата на конференциите. Срещата започва в 19:45 часа. "Сините" се намират на деветото място в таблицата. 

В групата се завръща Борислав Цонев, който дълго време се възстановяваше от травма. Халфът обаче не е сред титулярите, но може да появи в по-късен етап от мача.

В последните 5 директни срещи домакините имат 1 победа, гостите имат 3 победи и 1 път са завършили наравно. На домашния терен на Царско Село има изиграни 3 срещи, като "царете" нямат победа, гостите имат 2 победи и 1 път са завършили наравно.

Футболистите на треньора Живко Миланов, взеха само една точка от мачовете си в предишните 4 кръга. По-лошото в тях бе, че не успя да вкара и гол. Ако и днес не се разпише, Левски ще опре поредното дъно в клубната си история и ще запише нов антирекорд. Засега той е само изравнен.

"Сините" още два пъти са стигали до 4 поредни срещи за първенство, без да се разпишат. Това е станало за първи път в края на 1955-а и началото на 1956 година, но хващат срещи от два шампионата.

СТАРТОВИ СЪСТАВИ:

Царско село: Джони Пласид, Мартин Кавдански, Ивайло Марков, Стефан Христов, Лъчезар Балтанов, Христо Попадийн, Андерсон Кордейро, Димитър Костадинов, Реян Даскалов, Луи Нганиони, Емануил Манев

Левски: Звонимир Микулич, Живко Атанасов, Мартин Райнов, Ивайло Найденов, Здравко Димитров, Начо Монсалве, Мартин Петков, Марин Петков, Патрик-Габриел Галчев, Андриан Краев, Драган Михайлович

Източник: Novsport

Последни новини