ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: ЦСКА и Берое излизат в битка за трите точки

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: ЦСКА и Берое излизат в битка за трите точки

Novsport

07-03-2020, 16:10

ЦСКА и Берое излизат в битка за трите точки днес, в най-интересния мач от 24-ия кръг на родното първенство. Двубоят е от 17:30ч. в дома на "армейците" - стадион "Българска армия".

Тимът на Димитър Димитров пък продължава с добрите си игри в шампионата, след като нареди три поредни победи през пролетта - Етър (2:0), Витоша (Бистрица) (2:1) и Локомотив (Пд) (1:0). Отборът на Берое ще иска да се върне на 6-ото място, където от вчера е Черно море, който победи Царско село с 1:0.

Милош Крушчич има проблеми с окомплектоването на състава си заради сериозните кадрови проблеми. Въпреки това, сърбинът вчера заяви, че вярва на всичките си футболисти. Аут за двубоя са Рубен Пинто, Раул Албентоса и Тиаго, а Едвин Джеси също е под въпрос заради болките, които е почувствал след мача за Купата. Капитанът Петър Занев също пропуска битката заради наказание.

Наставникът на ЦСКА призна на пресконференцията вчера, че Али Соу има психологически проблем и той ще се чуди до последно кой ще започне от първата минута в нападение - гамбиецът или героят от мача срещу Ботев (Вр) Ахмед Ахмедов.

В същото време Димитър Димитров няма да може да разчита на Карлос Охене, Зоран Йосипович и Александър Василев. Александър Цветков получи контузия след последния двубой срещу Локомотив (Пловдив) и също отпада за срещата.

В първия двубой между двата отбора Берое се наложи с 2:1 в Стара Загора с попадения на Ибрахима Конте и Рубен Бригидо, а Али Соу върна едно за ЦСКА.

От 53 гостувания на "Армията" в шампионатни мачове Берое има само една победа. 11 пъти заралии са стигали до равенство, а 24 пъти са губили. Головата разлика в тези мачове е 248:84 в полза на "червените". Димитър Димитров също не може да се похвали с добри резултати на стадиона в Борисовата градина. Херо е с 11 поредни шампионатни загуби срещу "армейците" като гост.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК

NOVSPORT ще проследи развитието на двубоя посредством чат-коментар:

------------------------------------------------------------------------------------

Източник: Novsport

Последни новини