ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Черно море - Арда 0:0

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Черно море - Арда 0:0

Novsport

27-09-2020, 18:40

Днес от 18:45ч. Черно море посреща на своя стадион "Тича" Арда (Кърджали) в мача им от седмия кръг на efbet Лига. 

Двата отбора определено се намират на двата полюса, като варненци са на 12-то място в класирането със само един успех от шест мача, в които записаха две равенства и три загуби. Момчетата на Николай Киров пък показват страхотна игра от началото на сезона, като заедно с ЦСКА са единствените два отбора, които още нямат поражение през кампанията и кърджалии заемат третото място заедно с "армейците" и Локо (Пловдив) 

Днес възпитаниците на Илиан Илиев ще се опитат да вземат глътка свеж въздух срещу Арда. Интересното е, че последният успех на Черно море на "Тича" дойде именно срещу кърджалийци в плейофите за Лига Европа. Тогава с куп играчи под карантина, включително и Илиан Илиев, варненци биха с 1:0 на 7 юли.

Сега положението пред специалиста по отношение на състава също не е розово. Проблемите са свързани с атаката. Исмаил Иса получи червен картон при разгрома с 0:4 от Берое и въпреки обжалването ДК го наказа за един двубой. Контузия под Аязмото получи Родриго и той също няма да е на разположение на специалиста. Добрата новина за Илиев е, че голмайсторът на тима от началото на сезона Матиас Курьор се завръща в състава. Той пропусна визитата на заралии преди седмица, тъй като се прибра в Париж, за да се ожени.

Мачът във Варна гледайте на живо тук:

ЛИНК 1

ЛИНК 2

ЛИНК 3

Черно море - Арда 0:0

Стартови състави:

Черно море: Дюлгеров, Попов, Димов, Енчев, Панайотов, Илиев, Панов, Касми, Велев, Ангелов, Курьор

Арда: Симеонов, Ганев, Желев, Делев, Коконов, Лозев, Сулака, Георгиев, Мартинов, Котев, Василев

Източник: Novsport

Последни новини