ГЛЕДАТЕ НА ЖИВО: Етър срещу Ботев Вр (СЪСТАВИ)

ГЛЕДАТЕ НА ЖИВО: Етър срещу Ботев Вр (СЪСТАВИ)

Novsport

16-04-2021, 16:02

Етър и Ботев (Враца) се изправят един срещу друг в ключов сблъсък на "Ивайло" в битката за оцеляването си в елита.

И двата тима се намират в опасната зона и трябва да се борят със зъби и нокти, ако искат да запазят елитния си статут. Затова може да се каже, че успехът днес е с цената на 6 точки, защото е срещу пряк конкурент в дъното.

Етър се намира в по-добрата позиция преди началото на двубоя. Великотърновци записаха някои добри резултати напоследък и успяха да се придвижат напред в класирането, като вече са на ръба на опасната зона, само на 4 точки от 10-ата позиция, на която в момента е Ботев (Пловдив).

Затова успехът днес е още по-важен за "виолетовите", защото така те ще имат реален шанс до края на сезона дори да излязат от опасната зона и да да се спасят, без да играят в плейофа за оцеляване.В Ботев положението е критично. Отборът е в серия от 4 поредни загуби и се срина до последното място в класирането. Врачани спешно се нуждаят от победа, а ако тя дойде срещу пряк конкурент, ще бъде двойно по-сладка. Всъщност разликата между Етър и Ботев е само 2 точки, така че евентуален успех на врачани ще ги изкачи пред "виолетовите" в класирането.

МАЧЪТ МОГЕ ДА ГЛЕДАТЕ ТУК

ЕТЪР - БОТЕВ ВРАЦА 0:0

СТАРТОВИ СЪСТАВИ 

Етър: Хр. Иванов, Илиев, Крачунов. М. Иванов, Хубчев, Кацаров, Мечев, Кнежевич, Боруков, Младенов, Миси Мезу

Ботев: Костов, Ничев, Миланов, Николов, Зехиров, Ндиайе, Златински, Аясс, Ненов, Генов, Домовчийски

Източник: Novsport

Последни новини