Греъм Уорън: Опитваме да подобрим излъчването на Пирин

Греъм Уорън: Опитваме да подобрим излъчването на Пирин

Novsport

06-08-2020, 13:17

 Спортно-техническият директор на Пирин (Благоевград) Греъм Уорън формулира пред „Меридиан Мач" амбициите на клуба. „Последните месеци бяха трудни. През ноември назначихме новия треньор Уорън Фийни, но за тези 9 месеца той успя да води отбора едва в 6 мача. Трябва ни повече работа, увереност и търпение. Моята работа е да „отворя" клуба, да подобря всяка една част от функционирането му. Всички искаме общата атмосфера в Пирин да е по-добра, държим да сме позитивен клуб и да отговаряме на високите очаквания. Искаме нашите фенове да мечтая с нас и да им носим много положителни емоции", каза британецът.

„Работихме много и по селекцията. Привлякохме опитни и доказани футболисти. И в същото време те имат пряка връзка с града и региона", уточни Уорън.

„Уважаваме абсолютно всеки един отбор в групата ни. Мисля, че няма лесен съперник. Ето, започваме срещу Хебър, който е много опитен отбор. Може би все пак като най-сериозни претенденти за промоция в елита се очертават Локомотив (София), Септември", е мнението на шефа на „орлетата".

„Нашата цел е да бъдем в челото на класирането в края на първия дял от първенството. Така ще сме в добра позиция да атакуваме промоция през пролетта", скромно формулира амбициите Уорън.

„Много сме далеч още от водещите отбори в България, имаме страшно дълъг път да извървим. Трябва да се подобрим във всяко отношение. За нас ще е предизвикателство да се изправим срещу силен отбор в турнира за Купата на България, но не го мислим в момента. Иначе по време на подготовката направихме добри резултати срещу тимове от елита - Арда, ЦСКА 1948. Дори срещу ЦСКА в прекратения мач стояхме добре на терена и допуснахме 2 гола след индивидуални грешки. Но наистина си знаем нивото и искаме да напредваме постепенно", завърши Греъм Уорън.

Източник: Novsport

Последни новини