Дамбраускас: Успяхме да се вдигнем след ЦСКА - това е най-важното

Дамбраускас: Успяхме да се вдигнем след ЦСКА - това е най-важното

Novsport

26-04-2021, 22:33

 Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас говори след победата с 2:0 като гост на Ботев Пловдив в мач от последния 26-ти кръг на редовния сезон в efbet Лига. Според него второто полувреме е било изключително трудно за разградчани, но въпреки загубените топки в центъра, именно оттам е дошъл пробивът в отбраната на "канарчетата".

"На някои им влияеше повече, на други по-малко какво се случи в мача на Националния стадион между ЦСКА 1948 и Локо Пловдив. Винаги е много важно да се концентрираме. През втората част нашият съперник направи доста трудна задачата ни. Трябваше да запазим фокус. Бих искал да подобрим малко своите действия. Понякога губехме твърде много топката през центръра. Искам да поздравя играчите си, че поеха рискове. В един от тези моменти, когато губехме през средата, ни донесе успех", започна той.

"Винаги е трудно срещу съперник, който е организиран толкова добре. Трябва да ги поздравим за начина, по който играха. Бяха доста опасни. Показахме добра организицаия в защитен план и трябва да останем пределно концентрирани. Не искам да поздравявам някой конкретно", продължи мисълта си специалистът.

"Най-важното е, че успяхме да реагираме след разочарованието срещу ЦСКА. Увереността, която показваме в последните няколко срещи няма да ни доведе до някакви непознати висини, защото трябва да се подобряваме. Може би не вкарахме колкото ни се искаше днес, но откакто станах треньор на Лудогорец, няма мач, в който да не сме вкарали. Затова винаги знаем, че ако запазим суха мрежа, ще спечелим. Винаги вкарваме. Мислим единствено за следващата среща", допълни още старши треньорът на "орлите".

Източник: Novsport

Последни новини