Дани Моралес: Ключовият момент е в съблекалнята

Дани Моралес: Ключовият момент е в съблекалнята

Topsport.bg

16-09-2022, 19:42

Старши треньорът на Ботев (Враца) - Даниел Моралес говори, след като се завърна начело на тима с победа с 2:0 срещу Хебър като гост. Той заяви, че не е дошъл да прави революции, ами да подобри качеството на отбора.

"Мисля си, че ключовият момент е в съблекалнята. Тези момчета имаха отношение към тренировъчния процес. Искам да поздравя и предишния треньор. Отношението беше ключово, за да се спечели. Беше на много високо ниво и заслужено победихме. Можем да почиваме и сега остава да мислим за подобрение.

Когато виждаме, че един отбор се защитава, ми е по-лесно да заставаме по-далеч от нашата врата. Те ни дадоха възможност. Разбрали са какво искаме. Успяхме да направим това, което планирахме. Играхме по фланга с дублиране и успяхме да вкараме. Сега остава да подобрим качеството.

Аз съм им казал на тези момчета, че трябва да имат самочувствие, няма значение с кой играем. Има по-добри отбори от нас, знаем го. Те са започнали подготовка с друг треньор. Дошъл съм да подобрим някои неща. Не съм дошъл да направим революция, а да се подобрим. Имаме две седмици и ще се подобрим. Ще подобрим играта си във всички фази. Ще се вкара малко и мой стил, видяха се няколко неща - по-динамичен футбол и да се зарадват феновете, които пътуваха от Враца", каза още наставникът на Ботев Враца.

Източник: Topsport.bg

Последни новини