Дани Моралес: Не е срамно да загубиш от Лудогорец, ЦСКА и Левски, но не и по този начин

Дани Моралес: Не е срамно да загубиш от Лудогорец, ЦСКА и Левски, но не и по този начин

Topsport.bg

08-04-2023, 19:55

Старши треньорът на Ботев (Враца) Даниел Моралес бе изключително разочарован от разгромната загуба на своя отбор с 1:8 от Лудогорец. Ето какво заяви специалистът след мача.

"Разбира се, да играеш срещу Лудогорец, ЦСКА, Левски е трудно и не е срамно да загубиш, но не и по този начин. Допуснахме много грешки. Бях много мотивиран за такъв мач, където всеки може да се покаже и докаже. Аз съм големият виновник и поемам вината за всичко. Момчетата се опитаха, но не успяха. Всичко, което имахме като идеи, не можахме да го изпълним. Имахме лошо подреждане на нашия отбор, но нямаме оправдание. Загубата си е загуба и боли", започна Моралес.

"Не смятаме, че липсата на някои играчи е причината за загубата. Да, добри футболисти ги няма, но други влизат. Такава загуба не съм имал през живота. Това е срамно. Това е Лудогорец, но трябва да имаме достойнство. Срамувам се да изляза на улицата при феновете. Благодарен съм на всеки, който ме е подкрепил. Ще видим какви решения ще вземем", продължи специалистът.

"Следващият мач е много важен, срещу директен конкурент за оцеляване. Утре е ден за размисъл и да седнем с ръководството да видим какво ще решим. Разочарован съм и ме боли много", завърши Моралес.

Източник: Topsport.bg

Последни новини