Дани Моралес: Отбор се прави с достойнство и дисциплина

Дани Моралес: Отбор се прави с достойнство и дисциплина

Topsport.bg

31-10-2022, 19:43

Старши-треньорът на Ботев (Враца) - Дани Моралес. остана доволен от своите възпитаници, които надвиха Берое с 2:0 в мач от 16-ия кръг на efbet Лига.

"Сега не става въпрос за предния мач с ЦСКА, защото първенството е дълго. Загубата от ЦСКА ме болеше по различен начин, защото беше въпрос на достойнство. Днес момчетата се сбориха до края и заслужено спечелихме мача днес. Отбор се прави с достойнство и с дисциплина и това искам от нашия отбор.

Да, даже имахме повече шансове на контраатака. Двата отбора се борим за едно и също. На колегата ми му е трудно, на мен също ми е трудно. Когато се бориш в долната част от класирането, не е лесно. Вкарахме два гола, имахме шансове да вкараме още два. Надявам се да продължим да знаем за какво се борим, защото се борим за Ботев Враца.

Аз не мисля, че трябва да се промени играта, а да се подобри. Както аз, така и колегата, се опитваме да подобрим играта. Днес ние бяхме отборът, който допусна по-малко грешки и вкарахме на контараатака. В предишните мачове късметът не бе с нас и загубихме. Сега момчетата могат да се зарадват до събота, до следващия мач".

Източник: Topsport.bg

Последни новини