Даниел Моралес: Жалко е, че сега ще има пауза, защото подобрихме някои неща

Даниел Моралес: Жалко е, че сега ще има пауза, защото подобрихме някои неща

Topsport.bg

02-10-2021, 17:52

Треньорът на Ботев (Враца) - Даниел Моралес не скри разочарованието си след зрелищното равенство срещу Локомотив (София). Врачани водеха с 2:0 в 12-ата минута, но допуснаха два гола и в крайна сметка двата отбора си поделиха по една точка.

"Беше доста интересно първо полувреме. Когато ние вкарахме двата гола, те след това ни изравниха. Ние след това имахме още две чисти положения, а те едно. Имаше добри ситуации и от двете страни.

След това второто полувреме бе по-слабо. Момчетата могат много повече. Те имат голям потенциал и трябва да се доказват всеки мач. Тренираме всяка седмица, за да се доказваме, че може да играем добър футбол.

При 2:0 в 12-ата минута нищо не гарантира, че ще спечелиш. Трябва да се бориш до 95-ата минута. Жалко е, че пропуснахме да се изравним по точки с Локомотив, за да имаме и по-голямо самочувствие.

Жалко е, че сега ще има пауза, защото подобрихме някои неща. В 5-ата минута имаше една ситуация - два фала един след друг, които не бяха разгледани, които не знам защо не бяха разгледани.

Уважавам съдиите, но това е причината. На мача с ЦСКА имаше две топки на терена. На мача с Берое изгониха Бауренски. За съжаление тези двамата сега ще изпуснат много мачове. Не може да ги използваме. Не знам какво да им кажа сега в съблекалнята", каза Моралес.

Източник: Topsport.bg

Последни новини