Двама бразилци от ЦСКА не тренират с отбора

Двама бразилци от ЦСКА не тренират с отбора

Topsport.bg

29-09-2022, 08:13

Бразилските футболисти на ЦСКА  Жеферсон и Маурисио Гарсес все още не са се прибрали в България и не са подновили тренировки с отбора, съобщава"Мач Телеграф". Двамата южноамериканци получиха по-дълга почивка от треньора Саша Илич по време на паузата за националните отбори и се прибраха в родната си.

Сърбинът събра състава още миналия четвъртък. Латинодуото пропусна контролата със Септември (София), спечелена с 2:0 в неделя, като се очакваше да се завърне у нас в началото на тази седмица и да се включи в заниманията, които бяха възобновени във вторник. Оказа се, че Гарсес и Жеферсон и вчера не са присъствали на базата в Панчарево. Няма яснота обаче дали бразилците самоволно са удължили почивката си или имат разрешение от наставника да закъснеят с една седмица.

Жеферсон, който кара пети сезон в ЦСКА и наскоро дори получи български паспорт, често закъсняваше за началото на предсезонната подготовка в първите си години на "Армията". Впоследствие дефанзивният халф бе дисциплиниран от акуратните и твърди Бруно Акрапович, Любослав Пенев и Стойчо Младенов и започна да се прибира навреме. Това лято обаче той отново прояви своеволие и пропусна първия етап от подготовката, който бе на Панчарево.

Източник: Topsport.bg

Последни новини