Две победи в контролни мачове постигна мъжкия отбор на ФК Граничар Кулата

Две победи в контролни мачове постигна мъжкия отбор на ФК Граничар Кулата

Novsport

02-07-2020, 15:49

 Първата среща между отборите-участници в областна група Струма-2, се игра на отлично подготвения терен в село Кулата срещу Локомотив Генерал Тодоров. Надмощието на възпитаниците на Витко Андонов-Дон Витоне бе тотално и пир по-точен мерник на домакините можеше да се стигне до двуцифрен резултат. Головете в този мач отбелязаха неостаряващият 38 годишен Иван Трушанов, който на 4 пъти опъна мрежата зад стража на гостите, и един на Йоско Ангушев.

Във втората среща, играна на стадиона в Левуново срещу местния отбор, футболистите на Граничар превзеха на четири пъти вратата на домакините. В този двубой два гола отбеляза Йоско Ангушев и по един Иван Трушанов и Емил Милушев.

„Доволен съм много от старанието на нашите футболисти. За жалост разполагаме само с 14 състезатели, като най-младия е 16 годишния Велко Милушев, най-опитния е Иван Велянов-на 57 години. Последният е истински пример за подражание, помага много на защитата, умее да организира отбора и е достоен пример за подражание. Всички имат респект от него. Много ни попречи прекъсването на първенството заради Ковид-19. Веднага след вдигането на забраната с голямо желание и настроение футболистите започнаха да се готвят на стадиона. В момента повечето поддържат форма на спортната площадка с игра на волейбол. Ако се появи нов желаещ противник  за контролен мач няма да му откажем”, сподели Дон Витоне.

Източник: Novsport

Последни новини