"Джентълменът" Кичо Добрев псувал юноша на ЦСКА през 2016-а

Topsport.bg

27-02-2023, 15:40

Спортно-техническият директор на Септември (Сф) Кристиан Добрев изрази претенции за културата на играчите на ЦСКА след загубата с 0:1 в двубоя от 21-ия кръг на efbet Лига, но какво да кажем за неговата. Без да правим квалификации, ще си послужим със една-единствена случка като илюстрация.

През 2016 година юноша на ЦСКА се оплака от грозното му отношение след мач срещу Септември във възрастовата група до 17 години. Въпреки, че Септември печели, Добрев в духа на "феърплея" псува грозно юношата Асен Георгиев на прибиране от съблекалнята.

"След последния съдийски сигнал тръгнах към съблекалнята. В този момент Кристиян Добрев се доближи до мен и ме напсува. Не знам какво съм му направил, питах го какво иска от мен и той започна да ме заплашва", заяви тогава Асен Георгиев пред Topsport.bg.

Добрев си позволи също така да прави намеци за сексуалната ориентация на играчите на Саша Илич.

"Футболът е за джентълмени и мъже, тук не видях мъжка постъпка. Трудно е да си мъж в тези модерни времена. футболът е за мъже, а не за някакви женчовци, дошли ми тука от Ниската земя (б.р. Добрев визира капитана Юрген Матей), каза Добрев след мача.

Източник: Topsport.bg

Последни новини