Димитър Илиев: Важно е класирането напред, а не как е станало

Димитър Илиев: Важно е класирането напред, а не как е станало

Novsport

01-03-2021, 19:50

 Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев коментира трудната победа на тима над Беласица Петрич с 2:1 в 1/8-финален двубой от турнира за Купата на България.

"Ако бяхме вкарали първи гол щеше да е друго, беше трудно, показахме характер, трябва да подобряваме нещата в играта, когато отборът срещу нас се затваря имаме трудности, важното беше, че спечелихме в редовното време, чакаме следващия съперник", започна той.

"Имахме достатъчно ситуации, дойде и напрежението, след като ни вкараха, трябваше да докажем, че ние сме сред лидерите в елита, а те са тим от Трета лига, независимо от това, че те са доста качествен отбор за тази лига. Измъкнахме се сухи от този мач, срещу Загорец още по-слабо играхме, важното е, че успяхме да минем през иглени уши, важното е да продължиш напред, а не как си го направил", добави Илиев.

"Тунчев е от доста дълго време в отбора, нямаме проблеми, липсва ни постоянството, иначе сме много качествен отбор. Като отбор имаме реален шанс да се преборим за тройката и да намерим баланса в мачовете за първенство и купа. Ще работим и се надявам това да се подобри", допълни атакуващият играч на Локо.

Равностойни отбори, срещу тях се получават интересни мачове, очаквам подобен мач, трябва да играем по-спокойно и с повече самочувствие, на терена не отстъпваме по нищо на ЦСКА, надявам се да оправдаем високите очаквания както беше и срещу Лудогорец", каза в заключение капитанът на "смърфовете" Димитър Илиев по повод очакванията си за мача с ЦСКА за първенство.

Източник: Novsport

Последни новини