Димитър Илиев: Титлата не е реална цел, гоним топ 3

Димитър Илиев: Титлата не е реална цел, гоним топ 3

Novsport

28-07-2020, 15:04

 Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев разкри в интервю за "Канал 3", че реалната цел пред отбора за следващия сезон е влизане в челната тройка, а не шампионската титла.

Нападателят бе избран за футболист на футболистите за изминалия сезон от своите колеги, а той разказа и за борбата си с коронавируса, който повали няколко футболисти от носителя на Купата на България.

"Всички,които имахме положителни проби за коронавирус сме здрави. Нямаме проблеми и постепенно навлизаме във форма. Надявам се да бъдем готови за финала за Суперкупата срещу Лудогорец. наградата е много ценна за мен и носи голямо удовлетворение за мен след успешния сезон. Рано ни е да говорим за титлата, но можем да влезем в борбата за Топ 3. трябва да бъдем реалисти и следващият сезон ще бъде успешен ако завършим сред първите три отбора. Бруно Акрапович остава в Локомотив Пловдив. Той се опита да даде пример, че във футбола не са най-важни парите, а желанието на играчите да се раздават за клуба", каза Димитър Илиев.

Източник: Novsport

Последни новини