Димитър Костадинов: Миналото си е минало, научих си урока

Димитър Костадинов: Миналото си е минало, научих си урока

Topsport.bg

21-08-2022, 23:17

Нападателят на Септември - Димитър Костадинов, вкара страхотен гол при успеха на своя отбор с 3:1 над Берое. Той коментира и ситуацията, в която изпадна в Левски, откъдето дойде в отбора на Славко Матич. Костадинов заяви, че си е получил урока и гледа напред.

"Искам да благодаря на треньора, на Валери Божинов и специално на Румен Чандъров, който ми подаде ръка в много труден момент за мен. Спазихме тактическите указания, показахме воля и характер. Смятам, че заслужено се поздравихме с три точки. Говорихме, че предните кръгове ни липсваше агресия. Днес мисля, че я показахме", започна Костадинов.

"Нагласих си топката и я стрелях. Всяка седмица тренираме удари. От такава позиция днес успях да отбележа. Божинов ме поздрави, но и ми се скара, защото можех да вкарах втори гол".

"Фокусиран съм изцяло върху футбола. Знам, че човек, когато се труди, Господ го възнаграждава. Миналото си е минало. Гледам напред. Получавам си урока. Искам да се развивам като футболист, ще продължава да давам най-доброто от себе си. Надявам се, че ще дойде и моят момент да изляза в чужбина", каза той за ситуацията, в която изпадна в бившия си отбор за Левски".

Източник: Topsport.bg

Последни новини